+38(098)-289-25-25
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Нд

Яка спліт система підійде для кондиціонування квартири?

Кліматичні умови в нашій країні не передбачають прохолодного літа. Навпаки, літній сезон в Україні відрізняється неймовірно високими температурами. Саме це змушує багатьох людей замислитися над покупкою якісної системи кондиціонування. На сьогоднішній день, одними з найпопулярніших і затребуваних кондиціонерів є спліт системи.

Цей пристрій складається з двох блоків: зовнішнього, який розміщується на стіні будівлі і внутрішнього, який кріпиться безпосередньо в охолоджуваному приміщенні. Вони з'єднані мідними трубками, в яких розміщена фреонова магістраль, а від зовнішньої частини спліт системи відведено дренаж для конденсату. Спліт система - це відмінне рішення, якщо вам необхідно охолодити тільки одну кімнату. Якщо ж у вас двокімнатна або трьохкімнатна квартира, то краще придбати мульти спліт систему, яка складається з одного зовнішнього блоку і декількох внутрішніх.

Мало хто знає, але спліт-система має свої різновиди. Наприклад, існують настінні спліт системи, колонні, канальні, касетні, напольно-стельові і інші види. Звідси виникає питання: "Яка спліт система краща?" Про це ми розповімо вам більш детально.

Типи спліт систем: що вибрати?

У більшості випадків в квартирах і приватних будинках встановлюються настінні спліт системи, внутрішні блоки яких кріпляться до стіни однієї з кімнат.

  • Однак, якщо така конструкція ніяк не вписується в дизайн інтер'єру, то яка спліт система стане хорошою альтернативою? Можливо, кращим рішенням стануть кондиціонери канального або касетного типу. У них внутрішній блок і система повітроводів розміщуються за підвісною стелею. Варто сказати, що робота канальної спліт-системи не така ефективна і її установка коштує недешево.
  • А яка спліт система підійде якщо в кімнаті немає підвісної стелі? В такому випадку можна підібрати настінно-стельові кондиціонери, які можуть закріплюватися в будь-якому місці, мають гарний дизайн і якісно функціонують. Звичайно ж, ціна такої спліт системи висока. До того ж, для установки поза сумнівом доведеться звернутися по допомогу до фахівців.

Це найпопулярніші типи спліт систем, які можуть бути абсолютно різними. Адже сучасні виробники виготовляють їх в різних формах, в різноманітній кольоровій гамі. Тому, ви обов'язково зумієте визначити і зрозуміти яка спліт система найкраще підійде для вашої оселі.

Яка спліт система найбільш якісна?

Зараз на ринку представлена ​​величезна кількість спліт систем від різних брендів. Як не розгубитися і дізнатися яка спліт система буде надійною, ефективною і довговічною? Необхідно відвідати інтернет-магазин Holod Service, який пропонує високоякісну продукцію від перевірених торгових марок. На офіційному сайті представлені кондиціонери C&H, Electrolux, Daikin, Olmo.

Менеджери компанії завжди раді допомогти з вибором. Так що, звертайтеся до нас і ми пояснимо, яка спліт система підійде саме для вашої квартири!