+38(098)-289-25-25
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Нд

Чиллер: що це таке?

чиллер

 

Якщо ви розглядаєте питання обігріву та охолодження власного будинку або підприємства, то вам необхідно дізнатися, що таке чиллер. Цей прилад, що може стати прекрасною альтернативою традиційним системам кондиціонування, являє собою холодильну машину, що остуджує різноманітні рідини. Часто промисловий чиллер вирішують придбати власники котеджів, але найбільшою затребуваністю даний агрегат користується в промисловості, підходить для великих житлових і офісних будівель, торгових комплексів. Ця установка здатна кондиціонувати повітря в межах великого масштабу і при цьому витримувати такий температурний рівень, який забезпечить безперебійну роботу виробничого устаткування. А в поєднанні з "вентиляторами доводчиками" - фанкойлами, чиллер виконує роль центрального кондиціонера, за допомогою якого можна контролювати мікроклімат одночасно в декількох приміщеннях.

 

Чиллер: як і де купити?

Існують різновиди чиллера, які відрізняються між собою способом відведення тепла:

  • Повітряні з зовнішнім монтуванням. Такий апарат зовні являє собою моноблок, який встановлюється на даху. Мінус в тому, що з настанням холодів доводиться зливати розчин з верхньої частини контуру. Але це компенсується досить низькою вартістю.
  • Чиллер без конденсатора - заміна першому варіанту. Це спліт-кондиціонер великого розміру, що не залежить від зміни пір року. Але тут теж є недолік.
  • Теплообмінник зобов'язаний бути розташований близько до основного блоку.
  • Конструкція з водяним остуджуванням практично ідеальна. Перераховані вище "слабкі місця" такому чиллеру невластиві. Але, ціна його значно вища.

Якщо вам потрібен чиллер, при його підборі відштовхуйтесь від своїх потреб і можливостей. А якщо у вас раптом виникають труднощі з здійсненням покупки, тоді вам слід звернутися до наших менеджерів. Ми надамо відповіді, поділимося корисними порадами і запропонуємо оптимальні версії, з огляду на особливості.

Чиллер в інтернет-магазині Holod Service

Вибір чиллера - завдання, що вимагає грамотного і серйозного рішення. Звичайно, вам не потрібно знати про нюанси дії пристрою. Однак інформація, яку ми виклали допоможе вам швидше визначиться з моделлю. А щоб напевно купити якісний і надійний виріб, ви можете проконсультуватися з фахівцями нашої компанії. Заходьте на офіційний сайт holodservice.net. Крім чиллера, у нас ви зможете придбати таку кліматичну техніку, як теплові насоси, осушувачі, вентиляції.