+38(098)-289-25-25
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Нд

Фанкойл - важливий елемент системи кондиціонування

фанкойл

Багато людей помилково вважають, що кондиціонери обмежуються виключно спліт-системами. Безумовно, цей вид найбільш популярний, але це не означає, що не існує більш ефективних конструкцій. Таким приладом є фанкойл або, як його ще називають, вентиляторний доводчик, оскільки він складається з вентилятора і теплообмінника, які не просто охолоджують і обігрівають повітряний простір, але і фільтрують його від проникнення пилу, пуху та інших забруднень. Фанкойл це внутрішній блок прийому "чиллер-фанкойл", що працює за дуже простим принципом: холодильна машина чиллер подає по трубах холодну воду або водний розчин етиленгліколю в "бойлер", а вентиляційна частина фанкойла створює потік повітря, який подає прохолоду води в приміщення.

 

Фанкойл: чому і який варто купити?

Функція, за допомогою якої фанкойл "доводить" температуру до певного рівня часто задається з пульта дистанційного керування. Таким чином, ви можете легко управляти пристроєм. До того ж, є прекрасна можливість кондиціонувати одну кімнату, і нагрівати іншу одночасно!

Яким буває фанкойл?

  • Двотрубний. Використовується в основному для остуджування. Підігрів також можливий, але доведеться придбати додатковий насос.
  • Чотиритрубний. Оптимальний і багатофункціональний варіант, який і остуджує і опалює житло.

За способом розміщення фанкойл класифікується на два типи:

  • Касетний встановлюється там, де є підвісні стелі. Найчастіше його вибирають власники приватних будинків і квартир.
  • Канальний відмінно підійде для великих об'єктів. Наприклад, промислових будівель, торгових центрів.

Якщо у вас залишилися які-небудь питання з приводу підбору фанкойла, зверніться до кваліфікованих фахівців компанії Холод Сервіс. Ми знайдемо відповіді і надамо більш детальну інформацію.

Фанкойл в інтернет-магазині Holod Service

Відвідайте офіційний сайт holodservice.net. Наша фірма вже багато років вважається лідером з виробництва кліматичного обладнання на українському ринку. У нас ви зможете замовити висококласні теплові насоси, фанкойл, осушувачі та вентиляції від світових виробників.