+38(098)-289-25-25
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Нд

Вибрати мобільний кондиціонер

 

Влітку неймовірно актуальним стає питання покупки приладу для підтримки оптимального клімату в помешканні або на робочому місці. Якщо ви цінуєте поєднання зручності і практичності, то вам, серед різних способів боротьби з літньою спекою слід вибрати мобільний кондиціонер. Це відмінне рішення! Адже цей пристрій має гарні переваги. По-перше, ви зможете його пересувати без зусиль. По-друге, вам не доведеться звертатися в сервіс і замовляти послуги професійного обслуговування для монтажу.

Як же вибрати мобільний кондиціонер? Детально про це ви дізнаєтеся в цій статті.

Правильний підбір відповідного мобільного кондиціонера

Щоб вибрати мобільний кондиціонер, вам потрібно знати, що сучасна технічна промисловість пропонує різні моделі, що відрізняються за типом, габаритами і потужністю.

Існує два варіанти підлогових кондиціонерів:

  1. Моноблок характеризується своєю компактністю. Такий мобільний кондиціонер без воздуховода складно назвати повноцінним кондиціонером, адже він не виводить тепло, а тільки насичує повітряний ефір вологою. Але при цьому добре справляється зі своєю основною функцією. Вибрати мобільний кондиціонер моноблочного типу можна, якщо ви живете в невеликій квартирі або маленькому приватному будиночку.
  2. Спліт-система за своїми розмірами більша, адже складається з внутрішнього блоку, де розміщується компресор і додаткового зовнішнього за рахунок виносу теплообмінника на вулицю. Цей зразок теж легко монтується, але на відміну від першого виду виконує озонування та "чистку" повітря. Якщо ви вирішили вибрати мобільний кондиціонер для житла або офісу з великою площею, то віддавайте перевагу такому варіанту.

Потужність теж є важливим критерієм при підборі мобільного кондиціонера. Адже при неправильному виборі можливе зайве або ж недостатнє охолодження. Щоб не помилитися, вам потрібно враховувати приблизне співвідношення: щоб охолодити 10 квадратних метрів кімнати необхідний 1 кВт потужності.

Установка вибраного мобільного кондиціонера

Щоб зробити успішну установку мобільного кондиціонера, треба в першу чергу підібрати місце для нього. Тут немає нічого складного. Орієнтуйтеся на такі чинники:

  • Близьке розташування до вікна або кватирки, якщо ви вибираєте агрегат з шлангом для відведення гарячого повітря.
  • Зручний доступ до розетки.

Якщо відповідально вибрати мобільний кондиціонер, то можна з легкістю створити у своєму будинку затишну атмосферу.

Де вибрати якісний мобільний кондиціонер?

Ми щиро сподіваємося, що вищеперелічена інформація була для вас корисною. Але залишається ще одне важливе завдання: "Де зробити покупку?" Відповідь очевидна: заходьте в інтернет-магазин Holod Service. Наша компанія вже багато років займається реалізацією кліматичної техніки від кращих світових виробників. Купуючи в нашому магазині, ви можете розраховувати на нас. Ми проконсультуємо вас і допоможемо вибрати мобільний кондиціонер, який буде відповідати вашим вимогам. А також займемося проектуванням систем кондиціонування, якщо вам це необхідно.