+38(098)-289-25-25
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Нд

Кондиціонер картина – зразкове поєднання функціональності та дизайну

Не варто говорити про зручності в будинку чи офісі, що виникають завдяки сучасному кліматичному обладнанню. Всім відома його роль у забезпеченні сприятливої «погоди» у житловому чи робочому приміщенні.

Однак сьогодні все більше споживачів надають значення зовнішнім виглядом цих пристроїв. Необхідно, щоб будь-яке з них виглядало незвичайно і в той же час ідеально вписувалося в навколишній інтер'єр. Кондиціонер картина – найкращий варіант для поціновувачів краси та естетики. Тільки він привнесе до вашої кімнати такі яскраві фарби. Власники витонченого, художнього смаку обов'язково оцінять таке мистецтво.

Сьогодні агрегати у вигляді картин випускаються різними виробниками. Інверторні кондиціонери подібного типу відрізняються один від одного за технічними характеристиками та можливостями. Дуже важливо стежити за оптимальною температурою повітря в приміщенні, тому що хороший внутрішній клімат забезпечить не лише комфорт, а й здоров'я.

Знайти та купити кондиціонер картину нескладно. Щоб придбати було вдалим, спочатку варто ознайомитися з відгуками покупців. У Мережі ви знайдете багато позитивних відгуків користувачів, яким сподобався кондиціонер картина , встановлений у них вдома або в робочому приміщенні. Пристрої відомих марок відрізняються бездоганною якістю , безпекою для здоров'я та стійкістю до несприятливих впливів.

кондиціонер картина

Типи кондиціонерів, виконаних у вигляді картин

Будь-який кондиціонер картина може відрізнятись від інших подібних виробів характером зображень. За цією ознакою ви завжди можете підібрати спліт-систему, що відповідає вашому смаку, а також внутрішній кімнатній обстановці.

Більшість сучасного кліматичного обладнання належить до інверторного типу. Такий кондиціонер картина має у своїй конструкції плату, що перетворює змінний струм на постійний, що дозволяє плавно регулювати потужність. Інверторний кондиціонер працює досить тихо. Переведення змінного струму на постійний забезпечує стабільне функціонування пристрою з вихідною потужністю.

Інверторний кондиціонер картина стартує на мінімальних оборотах, оперативно переходячи на велику потужність, після чого робота стабілізується. На відміну від нього, звичайний кондиціонер має циклічний запуск, тому більше шумить. У зв'язку з цим найкращим варіантом завжди буде інверторна конструкція, яка забезпечить відсутність дратівливих звуків.

Дуже важливо, що вартість будь-якого кондиціонера залежить не лише від його дизайнерських характеристик, а й від будови компресора. Саме тому інверторний кондиціонер картина LG відноситься до дорожчих пропозицій. Однак витрати на будь-який подібний пристрій окупаються завдяки раціональній витраті електрики, що насамперед характерне для обладнання, призначеного для функціонування на великих площах.

Як працює кондиціонер картина?

Гарний, економічний та безпечний кондиціонер картина – найкращий вибір для тих, кому важливо, скільки градусів у їхній кімнаті. Робота цих пристроїв дуже нагадує функціонування простого пилососу. При охолодженні холодоагент збирає тепле повітря і прямує до зовнішнього блоку. Під тиском із газу утворюється рідина, при цьому тепло надходить назад. У цей час у приміщення прямує холодне повітря. При включенні функції нагрівання процес відбувається у протилежному напрямі.

Кондиціонер у вигляді картини може відрізнятися особливими вимогами до монтажу . Про те, як його поставити, можна почитати у посібнику з експлуатації. Також є можливість довіритися професіоналам із встановлення такого обладнання.

За способом монтажу кондиціонери поділяються на такі типи:

  • настінні;
  • стельові;
  • спліт-системи;
  • віконні.

Найчастіше у продажу зустрічається спліт система картина настінного типу. Це обладнання включає зовнішній та внутрішній блоки. Зовнішній прикріплюють на вулиці, тоді як внутрішній встановлюють у кімнаті.

Переваги кондиціонерів картин

Недорогі, практичні та універсальні кондиціонери LG користуються популярністю у покупців з України . Особливо їм подобаються пристрої, які є у приміщенні у вигляді красивих, приємних оку картин. Таке обладнання не зіпсує приміщення своїм зовнішнім виглядом. Воно може гармонійно виглядати у кімнатах з різними дизайнерськими особливостями, меблями, шпалерами. Крім того, подібний кондиціонер практично нічим не видає себе. Іноді його важко від звичайної картини. Поряд із вищезгаданими перевагами, ці системи характеризуються економною витратою енергії, володіючи при цьому значною потужністю.

Кондиціонер картина дозволить вам:

  • насолоджуватися чудовим, високохудожнім дизайном;
  • використовувати гнучку систему керування за допомогою звичайного дистанційного пульта;
  • застосовувати корисні функції, характерні для конкретної моделі;
  • настроювати в кімнаті сприятливу, комфортну температуру повітря, вологість та інші необхідні вам кліматичні показники.

Компанія Холод-Сервіс пропонує вироби від виробника , в унікальному, неповторному стилі . Ви завжди можете вибрати варіант, що найбільш підходить для вашого приміщення.

Де краще купити кондиціонер картину?

Інтернет-магазин Холод-Сервіс пропонує придбати кліматичне обладнання на будь-який смак та колір. Кожен кондиціонер , замовлений в нашій компанії, відповідає заявленим технічним показникам. На прохання клієнта ми можемо заздалегідь оглянути його кімнату або офіс, щоб порадити, який картина кондиціонер йому більше підійде.

Наші фахівці з величезним досвідом завжди підкажуть вам найкраще рішення з технічної та дизайнерської точок зору. Це дозволить вам зупинити свій вибір на найкращому пристрої.

Потрібен кондиціонер картина з установкою чи без? Наша команда завжди готова надати вам гарантію надійності та тривалої експлуатації придбаної у нас техніки.

кондиціонер картина