+38(098)-289-25-25
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Нд

Кондиціонер з Wi-Fi – ваш найкращий вибір

Кондиціонер з Wi-Fi

Українські споживачі давно оцінили комфорт у своїх будинках та офісах, який може забезпечити їм кондиціонер з вай фай. У спеку такий пристрій приносить у кімнату довгоочікувану прохолоду, так необхідну для відпочинку та плідної роботи.

Сучасні кліматичні системи не тільки відрізняються зразковою ергономікою, але й мають нові технічні рішення. Наприклад, віддаленим керуванням Wi-Fi. Такі кондиціонери можна використовувати за допомогою мобільного гаджета. Подібним чином можна здійснювати всі необхідні налаштування. Крім того, за допомогою смартфона ви можете скласти розклад роботи спліт-системи та керувати іншими її корисними функціями.

Сьогодні легко придбати кондиціонер з вай фай. Клієнти залишають про них багато позитивних відгуків. Такий прилад відрізняється високою якістю, екологічною безпекою та стійкістю до зовнішніх факторів. Варто пам'ятати, що оптимальна температура повітря в приміщенні є дуже важливою для підтримки працездатності та життєвого тонусу.

Які бувають кондиціонери

Кожен кондиціонер із вай-фай характеризується своїми технічними особливостями. Такі пристрої бувають двох типів: прості та інверторні. Головна відмінність між ними полягає у конструкції компресора. Звичайний кондиціонер з вай фай має простий тип пристрою, тоді як інверторні кондиціонери побудовані згідно з інверторною схемою. Вони мають у своєму розпорядженні плату, що перетворює змінну напругу в постійну, що дає можливість гнучко керувати показниками потужності.

Інверторний кондиціонер з вай фай створює менше шуму. Однак це не головна його перевага. Так, період експлуатації оснащеного інвертором обладнання, як правило, наполовину довше. Такий кондиціонер функціонує досить легко. Перемикання змінного та постійного струму створюють безперервний режим роботи пристрою із певною потужністю.

Звичайна кліматична система функціонує за синусоїдальним графіком, з чергуванням регулярних включень та відключень. Подібний режим призводить до швидкого виходу з експлуатації комплектуючих, а також до збільшення енергоспоживання.

Кондиціонер з вай фай інверторного типу починає працювати на найменшій потужності, швидко переходячи на належний рівень роботи та згодом залишаючись на ньому. Звичайний кондиціонер запускається циклічно, створюючи зайвий шум. Тому інверторний тип клімат-контролю – найкращий варіант для тих, хто віддає перевагу тиші.

Слід пам'ятати, що ціна кондиціонера тісно пов'язана з характеристиками компресора. Саме тому інверторні модифікації коштують дещо дорожче. Однак усі витрати на їх придбання окупаються за рахунок забезпечення економії електроенергії, особливо якщо пристрій розрахований на роботу у великому приміщенні.

Принцип роботи кондиціонера, що оснащений Wi-Fi підключенням

Cooper & Hunter AVALON WHITE

Кондиціонер з вай фай - економний пристрій, що керує температурою повітря у вашому приміщенні. Його принцип роботи нагадує звичайний пилосос. При холодній дії холодоагент акумулює тепле повітря та потрапляє у зовнішній блок. Тиск переводить газ у рідину, повертаючи тепло. У цей момент у кімнату спрямовується холодне повітря. При перемиканні пристрою на режим обігріву відбувається зворотний процес.

Підключення кондиціонера до вай фай – досить проста процедура, яка не потребує особливих знань. Цей процес майже завжди описаний в інструкції щодо експлуатації обладнання.

Сучасні кондиціонери можуть відрізнятися один від одного способом монтажу та конструктивним особливостям. Сьогодні відомі:

  • настінні;
  • віконні;
  • стельові;
  • спліт-кондиціонери.

Найвигідніше купити кондиціонер з вайфаєм настінного типу. Такі пристрої складаються із зовнішнього та внутрішнього модуля. Зовнішній розташований на вулиці, а внутрішній – у приміщенні.

Переваги кліматичних систем із вбудованим Wi-Fi

На даний момент велику популярність в Україні та за кордоном здобули кондиціонери марки Купер Хантер, налаштування вай фай тут досить гнучке і включає всі необхідні опції. Крім того, ці прилади характеризуються високою продуктивністю, забезпечуючи приміщення необхідною температурою за мінімальних витрат електроенергії.

Будь-який кондиціонер з вай фай відрізняється такими перевагами:

  • можливість контролювати режим роботи пристрою на будь-якому видаленні;
  • функція вай фай у кондиціонері з програмуванням на певний період часу;
  • наявність опції повідомлення про помилку на вашому девайсі;
  • високі ергономічні властивості.

До того ж кондиціонери Cooper&Hunter від виробника мають чудові дизайнерські властивості. Вони доречно виглядатимуть у будь-якому інтер'єрі.

Технічні особливості

Tosot LYRA Winter Inverte

Будь-який сучасний кондиціонер з вай фай володіє досить вигідними характеристиками, серед яких:

  • великий коефіцієнт корисної дії;
  • захист від поломок основних вузлів;
  • відсутність шуму під час роботи;
  • розширені функції керування;
  • адаптація до нестабільної напруги.

До того ж кондиціонер з вай фай відрізняється доступною вартістю, забезпечуючи зручності покупцям з різним достатком.

Де краще придбати кондиціонер із Wi-Fi

Компанія “Холод Сервіс” пропонує вашій увазі найкращу техніку від виробника. В асортименті ви знайдете кондиціонер з вай-фай Cooper&Hunter, а також вироби інших моделей. Своїм клієнтам ми пропонуємо попередній огляд житла або офісу, щоб потім порадити відповідний тип обладнання. Наші досвідчені консультанти завжди готові підказати найбільш прийнятний варіант з огляду на ваші запити, а також особливості приміщення. Якщо ви вирішите купити кондиціонер з ваф-фай з установкою в «Холод Сервісі», то вам буде забезпечена гарантія якості та довговічності обладнання.