+38(098)-289-25-25
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Нд

Підлоговий кондиціонер - кращий альтернативний пристрій

На сьогоднішній день існує велика кількість приміщень з архітектурними особливостями, які не дають шансу встановити охолоджуюче обладнання за допомогою традиційних настінних і кондиціонерів напольно-стельових. Підлоговий кондиціонер - єдине розумне рішення для таких проектів. Мансарди з похилим дахом, музеї з безліччю картин і експонатів, кафе та офіси з великими вікнами, приватні будинки і котеджі, де відсутні підвісні стелі - всі ці особливі простору також можна забезпечити потоком свіжого повітря і створити в них максимально комфортні умови для повноцінного відпочинку і продуктивної діяльності. Необхідно лише купити підлоговий кондиціонер. Цей прилад дуже просто встановлюється і не вимагає складних робіт із застосуванням перфоратора. Для монтування знадобиться тільки виведення шланга для виходу гарячого повітря на вулицю. Крім того, підлоговий кондиціонер легко транспортується, так як в більшості випадків має коліщатка.

Кондиціонер "мобільний, або підлоговий: як вибрати?

Перш ніж зробити покупку підлогового кондиціонера, вам треба визначиться з місцем його розміщення. Ефективно цей агрегат функціонує в кімнатах з площею в сорок квадратних метрів. Таким чином, працювати він зможе тільки в одній кімнатці. А якщо у вас є потреба в охолодженні декількох житлових зон, то доведеться подумати про пару екземплярів. Мабуть, це єдиний мінус, який притаманний підлоговому кондиціонеру. Але, якщо у вас однокімнатна квартира або невеликий кабінет, то ви зумієте скористатися всіма перевагами даного інструменту:

  • Компактність. Маленький розмір дозволяє провести монтаж в будь-якому куточку. До того ж, підлоговий кондиціонер, завдяки своїй малогабаритності і акуратності не порушує цілісності інтер'єру.
  • Висока продуктивність. Оскільки апарат відноситься до напівпромисловим установкам, то виграє за рівнем ефективності у побутових спліт-систем.
  • Стильний дизайн. В якому б стилі не було зсередини оформлено будівлю, сучасні підлогові кондиціонери виглядають добре.

Якщо ви зважили "за" і "проти" і не знаєте як підібрати і купити підлоговий кондиціонер, тоді вам допоможуть досвідчені фахівці компанії Холод Сервіс. Ми надамо безкоштовну консультацію, відповімо на питання, що цікавлять, і, в залежності від ваших побажань і фінансових можливостей, запропонуємо оптимальні варіанти.

Підлоговий фірмовий кондиціонер в магазині Holod Service

Наша фірма вже багато років реалізує висококласної кліматичної техніки на українському ринку. Ми співпрацюємо з такими брендами, як Daikin, Electrolux, Gree, Neoclima, Olmo. Так що, купуючи у нас якийсь завгодно товар, ви можете бути впевнені в його якості.

Крім підлогового кондиціонера, вас можуть зацікавити інші категорії: теплові насоси, осушувачі, вентиляції.