+38(098)-289-25-25
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Нд

Стельовий кондиціонер забезпечить максимальний комфорт!

Невід'ємною частиною сучасних будинків, квартир, офісів та інших приміщень, де є необхідність в подачі свіжого повітря і створення здорового мікроклімату вже давно став стельовий кондиціонер. Це особливий вид обладнання для кондиціонування. Його головна перевага полягає в тому, що він відмінно вписується в інтер'єр, монтується під стелею і не вимагає додаткового місця на відміну від кондиціонерів колонних і підлогових.

Купити стельовий кондиціонер вирішує безліч підприємців, які володіють промисловими і торговими будинками і навіть велика кількість приватних осіб для власного житла. Адже на сьогоднішній день уявлення про комфортне житло має на увазі наявність не тільки системи опалення, а й охолодження. Стельовий кондиціонер підтримує оптимальну температуру в будь-який час року і незалежно від зовнішніх умов зменшує обсяг пилу, бруду і шкідливих мікроорганізмів, забезпечуючи тим самим сприятливу атмосферу і впливаючи на хорошу працездатність.

Стельові або "консольні" кондиціонери

Стельовий кондиціонер Хмельницький

Найчастіше, застосовується стельовий кондиціонер там, де по архітектурним особливостям немає можливості встановити і зробити прилад елементом дизайну. Наприклад, між фресок і дорогих картин такий агрегат буде виглядати безглуздо. А в офісних відділеннях зі скляними стінами настінний блок просто неможливо поставити.

У чому головні переваги стельового кондиціонера?

  • Невелика вага і розміри.
  • Проста конфігурація.
  • Більш висока потужність.
  • Простота монтажу.

Одним словом, стельовий кондиціонер - це пристрій, який буде рівномірно розподіляти потік свіжості по всьому периметру простору, виключаючи шанс виникнення протягів і продуву. Що стосується вибору, то існує маса факторів, на які варто звернути свою увагу. І це не тільки обрання бренду і ціни. Кваліфіковані фахівці з компанії Холод Сервіс із задоволення нададуть вам безкоштовну консультацію і допоможуть підібрати стельовий кондиціонер.

Стельовий якісний кондиціонер

Якщо ви надумали придбати стельовий кондиціонер, то вам потрібно відвідати інтернет-магазин Holod Service. Ми є лідером з продажів кліматичної техніки на українському ринку, надаємо своїм клієнтам виключно якісну продукцію від світових виробників Cooper & Hunter, Mitsubishi Electric, Olmo, Toshiba.

Можливо, вас також зацікавлять такі категорії товарів, як вентиляційні установки, теплові насоси.