+38(098)-289-25-25
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Нд

Прецизійний кондиціонер - безпомилковий контроль

 

прецизионный кондиционер

 

На виробництвах, в машинних залах, в автоматичних телефонних станціях, на метеостанціях, в наукових хімічних лабораторіях та інших промислових будівлях дуже важливе правильне підтримання заданих температурно-вологісних параметрів. Прецизійний кондиціонер - це той пристрій, що використовують в даних цілях. Адже відомо, що в технологічних приміщеннях знижена вологість - основна причина збоїв електронного обладнання, а підвищена призводить до появи конденсату на мікросхемах, через який трапляються короткі замикання і поломки чутливої ​​техніки. Щоб уникнути таких неприємних ситуацій, необхідно купити прецизійний кондиціонер. Цей прилад створений для точного контролю температури і вологості, що тягне за собою безперебійне функціонування високотехнологічного оснащення 24 години на добу, 365 днів у році. Прецизійний кондиціонер - це надійні автономні модифікації шафового типу. Про те, як його вибрати, ми розповімо вам докладніше.

Прецизійні високоточні кондиціонери: різновиди та особливості

Конструкція цього агрегату може бути різноманітною. Але в більшості своїй прецизійний кондиціонер складається з двох блоків: великий містить компресор, вентиляційну установку, випарник, автоматику і зволожувач; маленький складається з конденсатора і вентилятора. Крім цього, існує два види, які відрізняються між собою способом постачання повітря:

  • Нижня подача здійснюється через передню панель через повітроводи або спеціальні отвори в підвісній стелі.
  • Верхній приплив забирає повітряний простір за допомогою задньої частини і віддає його через особливі стельові отвори.

Деякі моделі мають здатність працювати не тільки на охолодження, зволоження і фільтрування, а й на підігрів. Але найчастіше такий прецизійний кондиціонер виготовляється за індивідуальним замовленням конкретного покупця. Це розширює можливості виробу і робить його ще більш функціональним.

Прецизійний кондиціонер в інтернет-магазині Holod Service

Наша компанія надає своїм клієнтам шанс придбати прецизійний кондиціонер, а також теплові насоси, осушувачі та інші товари від знаменитих світових виробників Cooper & Hunter, Mitsubishi Electric, LG, Panasonic, Samsung, Neoclima. Заходьте на наш сайт holodservice.net і вибирайте потрібну вам продукцію. А якщо виникнуть будь-які труднощі, ми вам допоможемо.