+38(098)-289-25-25
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Нд

В будь-якому приміщенні можливо спроектувати систему кондиціонування.

 

Щоб забезпечити комфортний клімат, підтримувати оптимальні температурні режими, контролювати показники вологості і чистоту повітряної маси в будь-якому просторі недостатньо придбати надійний кондиціонер. Потрібно здійснити проектування кондиціонування. Цей комплекс не просто дозволяє обладнанню виконувати основні функції, але і забезпечує його довгий термін служби, виключаючи часту потребу в ремонті.

Крім того, проектування систем кондиціонування дасть можливість:

  • Зменшити експлуатаційні витрати. Якщо вибрати пристрій правильно, то ви заощадите на його обслуговуванні і на витратах електроенергії.
  • Безпомилково розташувати внутрішній блок. Це гарантує абсолютну захищеність від будь-якої небезпеки.
  • Забезпечити умови для максимально ефективного охолодження.

Домогтися таких результатів не просто. Тому що проектування кондиціювання обов'язково має відповідати державним стандартам якості, нормам безпеки та іншим вимогам. Ось чому варто звернутися за допомогою до професіоналів.

Етапи розробки проекту системи кондиціонування і вентиляції

Щоб правильно скласти проект системи вентиляції і з точністю виконати проектування кондиціонування необхідно ознайомитися з документацією, яку надав замовник. Після цього оформляються поетапні дії:

  • Розробляється технічне завдання з урахуванням архітектурно-будівельних креслень будівлі і побажань споживача.
  • Проводиться інженерний розрахунок по мікроклімату: вивчається потужність повітрообміну, враховуються фактори, що впливають на зміну повітря.
  • Відбувається формування рекомендацій, що стосуються купівлі необхідної техніки: кондиціонерів, спліт-систем, фанкойлів і інших робочих важливих елементів.

Коли всі ці питання узгоджені з клієнтом, підписується договір, в якому вказана інформація про схему проектування кондиціювання, час виконання та вартість робіт.

Проектування якісного кондиціонування від Холод Сервіс

Проектування систем кондиціювання - це складні підрахунки, від яких залежить не стільки правильність монтажу самої конструкції, як її подальша надійна експлуатація. Компанія Holod Service надає професійні послуги з реалізації проекту системи вентиляції та кондиціонування. У цій сфері ми маємо великий досвід. За багато років діяльності нашими фахівцями складалися успішні плани для різних приміщень: житлових, торгових, виробничих і складських.

Так що, ви можете сміливо звертатися до нас. Ми зробимо високоякісне проектування кондиціонування і створимо ідеальний проект системи вентиляції незалежно від специфіки, розміру і розташування будови.