+38(098)-289-25-25
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Нд

Продуктивність вентилятора кондиціонера: чому цей критерій такий важливий?

Продуктивність вентилятора кондиціонера

Якщо ви шукайте підходящу кліматичну техніку для свого будинку або робочого місця, то вам необхідно звертати увагу на продуктивність вентилятора кондиціонера. Це дуже важлива характеристика, яка визначає ефективність роботи пристрою в двох режимах кондиціонера: охолодження і нагрівання (якщо ви вибираєте тепловий насос).

Охолоджуюча продуктивність вентилятора кондиціонера вимірюється в кіловатах і відповідає кількості тепла, що виділяється людьми, сонцем, побутовою технікою та іншими джерелами. Розрахунок холодопродуктивності залежить від багатьох факторів і в більшості випадків здійснюється фахівцем. Тому, перед здійсненням покупки вам знадобиться допомога професіонала.

Основні функції сучасних кондиціонерів

Кондиціонер - це агрегат, який створений для підтримки комфортної температури в приміщенні, контролю показників вологості повітря і його фільтрації від різних забруднень.

Стандартними функціями кондиціонерів є:

  • Регулювання перепаду температур.
  • Напрямок повітряних потоків.
  • Можливість автоматичного перезапуску.
  • Наявність безшумного режиму кондиціонера.

Серед додаткових функцій кондиціонерів, які є в більш дорогих виробах, варто виділити такі режими кондиціонера:

  • Включення і вимкнення за таймером. Ця опція вбудованого інтелекту дозволяє вам встановлювати певний час роботи кондиціонера.
  • Осушення. При роботі в такому режимі кондиціонера повітря буде не тільки охолоджуватися, але й ставати більш сухим в дощову погоду.
  • Економ-режим. Використовуючи таку функцію кондиціонера ви зумієте заощадити свої витрати на електроенергію. І при цьому, охолодження залишиться досить ефективним.

Вибір даного пристрою залежить від ваших особистих потреб і побажань. Якщо ви можете обійтися без додаткових режимів кондиціонера, тоді не варто переплачувати.

Продуктивність і потужність вентилятора кондиціонера

Напевно, ви бажаєте створити в своєму будинку або офісі здоровий і комфортний мікроклімат на довгий час. Для цього ми рекомендуємо вам не пошкодувати часу і проконсультуватися з консультантом компанії Holod Service. Наші досвідчені менеджери зможуть розрахувати продуктивність вентилятора кондиціонера, розкажуть вам про функції кондиціонерів і їх режими більш детально і запропонують декілька відповідних варіантів відмінних кондиціонерів.