+38(098)-289-25-25
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Нд

Рейтинг інверторних кондиціонерів

Коли на вулиці встановлюється спекотна погода, так хочеться відчути прохолоду та свіжість. Простий спосіб досягти цього – встановити кондиціонер. Зараз на вибір покупцям пропонують сотні моделей. Актуальний рейтинг інверторних кондиціонерів дозволить зрозуміти який агрегат підходить саме вам.

Сотні товарів представлені в каталозі магазину "Холод-Сервіс". Тут інверторні кондиціонери реалізуються за найменшими цінами на ринку. Досить зробити покупку один раз, щоб надалі цілий рік насолоджуватися комфортною температурою в приміщенні. При правильному використанні термін експлуатації може досягати кілька років.

Основні відмінності інверторних моделей

Gree U-Crown DC inverter R32

Перш ніж скласти рейтинг інверторних кондиціонерів, важливо розібратися, у чому їхня відмінність від звичайних. Головне – температурний режим роботи. Сучасні інверторні моделі продовжать працювати навіть в умовах холодів. Якщо температура на вулиці опуститься і до –30 °С, це не стане перешкодою для такої техніки. Вона й надалі ефективно виконуватиме свої завдання.

Ще одна особливість – регулювання потужності охолодження. У інверторних вона більш плавна. Завдяки цьому робота виявляється ефективнішою. При складанні рейтингу інверторних кондиціонерів така особливість також враховувалася. Зокрема, відомо, що завдяки особливостям регулювання, обігрів кімнати або, навпаки, охолодження приміщення, відбувається помітно швидше.

Так, такі моделі зазвичай обходяться дорожче, але дослідження демонструють, що вони економніші. Наприклад, відомо, що кращі бюджетні інверторні кондиціонери споживають значно менше електроенергії, порівняно зі звичайними. Також не варто боятися купувати саме такі моделі, оскільки вартість їх монтажу часто виявляється нижчою. Як результат, різниця в ціні невелика, зате інверторні моделі дозволять регулярно економити та швидко отримувати комфортну температуру. Ці переваги відчуваються одразу.

Які моделі входять до рейтингу інверторних кондиціонерів?

При складанні рейтингу інверторних кондиціонерів слід враховувати багато показників: від габаритів до рівня споживання електроенергії. Якщо ж виділяти найбільш популярні моделі, то до таких можна віднести:

  1. Gree U-Crown DC inverter R32. Модель, яка славиться своєю ефективністю, навіть працюючи за низьких температур. Потрапила вона до рейтингу інверторних кондиціонерів і за рахунок того, що управління можна вести через Wi-Fi. Завдяки цьому у вас навіть не буде потреби працювати безпосередньо з пристроєм. Усі операції легко виконувати через телефон.
  2. Cooper&Hunter ICY Inverter NG R32. До рейтингу інверторних кондиціонерів представлена модель потрапила за допомогою своєї вражаючої працездатності. Вона демонструє ефективність як при -30, і при +54. До переваг можна віднести і функцію автоматичного розморожування. Вона виконується автоматично. Система сама розпізнає, якщо знижується ККД. У разі потреби відбувається розморожування. Завдяки цьому ефективність роботи надалі зростає.
  3. Tosot LYRA Winter Inverter R32. Модель відрізняється зрозумілим та простим дисплеєм. Завдяки цьому у користувачів навряд чи виникнуть складнощі з керуванням. Ще одна перевага – самоочищення теплообмінника.
  4. Cooper&Hunter Arctic Inverter NG. Модель, яка давно стала класикою. До рейтингу інверторних кондиціонерів вона потрапила невипадково. Нею можна керувати через Wi-Fi. Пристрій демонструє ефективність навіть за +54 градусів за вікном. А завдяки функції автоматичного розморожування стабільності роботи нічого не загрожує.

Всі ці товари представлені в каталозі компанії "Холод-Сервіс". Тут тільки перевірені та сертифіковані моделі, купити які можна з гарантією. Вивчайте асортименти доступних пропозицій, і вам вдасться знайти підходящу розробку.

Деякі переваги інверторних моделей

Arctic Inverter NG

Популярність інверторних моделей у 2022 легко пояснити. Вони більш ефективні та менш енерговитратні. Завдяки цьому їхня робота швидко приносить результат, і покупці зможуть насолоджуватися відмінною температурою.

Зараз найкращі недорогі інверторні кондиціонери славляться:

  1. Низьким споживанням енергії. Моделі набагато вигідніші та економічніші. Тому за те, щоб насолодитися потрібною комфортною температурою вам точно не доведеться переплачувати.
  2. Швидкий вихід на встановлену температуру. До рейтингу інверторних кондиціонерів потрапили лише ті, які в найкоротші терміни дозволяють насолодитися прохолодою або теплом (залежно від заданих параметрів).
  3. Повільнішим зносом. Вони не включені постійно, тому потенційно можуть функціонувати довше. При цьому їх ефективність не знижується.
  4. Плавне та зручне регулювання потужності. Ті ж кондиціонери Cooper&Hunter легко налаштувати, тому відгуки про них переважно позитивні.

Так, моделі, які потрапили в рейтинг інверторних кондиціонерів, коштують дорожче за звичайні, але зайві вкладення себе досить швидко окуплять. Тому не втрачайте нагоди придбати їх і на власному досвіді оцінити всі переваги.

Де можна купити найкращі інверторні кондиціонери?

"Холод-Сервіс" - найкращий магазин, де купити кондиціонер можна в режимі онлайн. Для цього достатньо зробити всього кілька кліків. Попередньо вивчіть топ інверторних кондиціонерів. Це дозволить зрозуміти, яка саме модель вам потрібна.

На сайті представлені зручні фільтри пошуку. Натиснувши на конкретну позицію з каталогу, можна дізнатися про її технічні характеристики, інші особливості. Це важливо, адже вони безпосередньо впливають на перевезення, монтаж та подальшу експлуатацію.

Таким чином, представлений рейтинг інверторних кондиціонерів містить кілька найбільш популярних моделей. У якому регіоні України ви би не жили, обов'язково встановлюйте їх. Завдяки новітній техніці вдасться забезпечити комфортну температуру вдома та в офісі.

У магазині Холод-Сервіс навіть прогресивні новинки обійдуться недорого. Окрім того, тут часто діють акції, знижки, спеціальні пропозиції. Стежте за ними, і вам не доведеться переплачувати за якісні кондиціонери.