+38(098)-289-25-25
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Нд

Як вибирати кондиціонер для дитячої?

Кондиціонер для дитячої C&H

Якщо при покупці пристрою для будинку розглядають економічні варіанти, при виборі кондиціонера для кімнати дитини слід враховувати його багатофункціональність. Все різноманіття пристроїв поділяється на моноблочні і спліт-системи. Моноблочні моделі не рекомендуються для дитячих, оскільки відрізняються великими розмірами і високим рівнем шуму. Цих недоліків позбавлені спліт-системи, особливість яких полягає в наявності двох блоків - зовнішнього і внутрішнього. Всі «гучні» елементи знаходяться з виносної частини, що забезпечує його комфортне функціонування. Зверніть увагу на модель кондиціонера Cooper & Hunter Серія Winner (Inverter) CH-S07FTX5, який ідеально підійде за габаритами і характеристиками під дитячу кімнату.

Вибираючи кондиціонер, крім енергоефективності, враховуйте наступні додаткові функції:

  • Таймер (на включення / вимикання). Функція дозволяє обладнанню працювати з заданим режимом: наприклад, включатися за 1-2 години до приходу дитини з прогулянки або перед сном.
  • Автоматична регуляція: встановлюється режим в злагоді з температурою як зовнішньої, так і внутрішнього середовища. При зниженні температури на вулиці, в кімнаті вона підвищується і, навпаки.
  • Нічний режим. При переході до останнього, кондиціонер починає працювати безшумно, зниження / підвищення температури здійснюється плавно.

Після того, як обрана оптимальна для дитини модель кондиціонера, подбайте про його професійну установку і дотриманні правил експлуатації.

Як застрахуватися від небажаних наслідків

Щоб ніколи не дізнатися про те, що таке шкода від кондиціонера для дитини, батьки повинні поступово адаптувати організм дитини до температурного режиму. Пристосування починається з грудного віку. При виписці з пологового будинку умови в будинку повинні бути максимально наближені до тих, в яких малюк жив в перші дні життя.

Кондиціонер для дитячої

Якщо спека на вулиці нестерпна, температура в кімнаті знижується поступово (різниця + 5 °). При установці кондиціонера подбайте, щоб малюк не знаходився під прямим потоком холодного повітря. Повітря повинно бути спрямовано паралельно підлозі. У випадках, коли спальне місце дитини розташовується поруч з приладом, рекомендується встановлювати екран-відбивач. Він змінює напрямок потоку, сприяє його рівномірному розподілу по всій кімнаті. Ми рекомендуємо Кондиціонер Tosot GS-07D, серед характеристик якого можна виділити: ультра тиху роботу, малі габарити, дуже тонке підтримку температурного режиму.

Ще одна умова, яка повинна дотримуватися - забезпечення оптимального рівня вологості (від 40 до 70%). Хоча кондиціонери знижують температуру, вони не вентилюють кімнату, тому час від часу необхідно провітрювати приміщення, наповнювати його свіжим повітрям. Не можна забувати про своєчасне технічний огляд, очищення фільтрів або їх заміні. Навіть дорогі пристрої не застраховані від забруднень, і тільки при професійному обслуговуванні можна бути впевненим, що повітря в кімнаті дитини буде завжди свіжим і чистим.

Якщо Ви будете дотримуватися всіх умов експлуатації кондиціонерів, і Ваші дітки, і Ви самі ніколи не дізнаєтеся про шкідливі наслідки роботи цього пристрою.