+38(098)-289-25-25
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Нд

Японські кондиціонери – гарантована якість

Для тих, хто віддає перевагу комфорту в квартирі на довгі роки, чудово підійде японський кондиціонер. Зрозуміло, є маса аналогів за нижчою вартістю. Однак їх якість не йде в жодне порівняння з приладами, виробленими в Країні сонця, що сходить. Чим же японські кондиціонери такі привабливі для покупців України ? Такий агрегат має низку плюсів:

  • довговічність;
  • оригінальні комплектуючі;
  • продумане керування;
  • економія енергоресурсів;
  • відмінні технічні характеристики;
  • кращий баланс ціни та якості.

Для багатьох користувачів купити японський кондиціонер - чудове довгострокове вкладення, адже така техніка забезпечить комфортний мікроклімат у будинку на довгі роки. Своєчасне технічне обслуговування та належний догляд за агрегатом – одні з важливих умов тривалої служби клімат-системи.

Як вибрати відповідний кондиціонер виробництва Японії.

Важливим показником ефективності японського кондиціонера є його продуктивність. Для досягнення комфорту має вистачати потужність агрегату на всю площу житла. Тому перед покупкою варто врахувати кілька факторів:

  • обсяг приміщення;
  • матеріал стін;
  • кількість вікон та їх розташування;
  • ступінь прохідності кімнат.

Для продуктивної роботи японський кондиціонер повинен відповідати тій площі, на яку купується. Якщо потужності не вистачатиме, будь-який агрегат швидко вийде з ладу. Оптимальні показники зазначаються у технічних характеристиках устаткування. На особливу увагу заслуговує прохідність приміщення, оскільки при частому відкриванні дверей температурні датчики спрацьовують частіше, що впливає на роботу агрегату в цілому. Більш надійними в цьому розумінні вважаються інверторні кондиціонери, оскільки підтримуються в робочому стані постійно. Через технологічні особливості японський кондиціонер з інверторним мотором не вимагає запуску та переходу в сплячий режим. Тому його пускова система не зазнає перевантажень. Для сімей з маленькими дітьми та домашніми тваринами також краще кондиціонер японський інверторний, адже рівень шуму під час роботи дуже низький і не лякає чуйних жителів. Діапазон площ, що обслуговуються, варіюється від 14 м² до 100 м².

У чому переваги кондиціонерів Toshiba

Коли мова заходить про японські кондиціонери, першими на думку спадають кондиціонери Toshiba. Їх надійність та зручний функціонал роблять торгову марку легендарною у всьому світі. Багато користувачів довіряють цьому виробнику мікроклімат свого житла, і на це є вагомі причини:

  • низький рівень шуму;
  • тривалий термін експлуатації;
  • багаторівневе очищення повітряного простору;
  • дистанційне управління;
  • простий монтаж;
  • робота на охолодження та обігрів.

Багаторічний досвід використання даних агрегатів дозволяє говорити про їхню виняткову надійність і простоту експлуатації в житлових та нежитлових приміщеннях. Можна впевнено констатувати, що японський кондиціонер від Toshiba – це класика жанру.

японський кондиціонер Toshiba

Особливості кондиціонерів Mitsubishi Electric

Для тих, хто вважає за краще користуватися надновими рішеннями в організації клімат-контролю житла, найкращим рішенням стане японський кондиціонер, що поєднує традиції якості та новітні функції. Кондиціонери Mitsubishi Electric відрізняються рядом характеристик подібної продукції конкурентів. Користувачі зазначають, що функціональні особливості японських кондиціонерів виграшно виділяють вказану марку. Виробник постійно впроваджує інноваційні розробки, намагаючись вивести комфорт користувачів на новий рівень. Так, агрегати окремих серій оснащені опцією іонізації, керуванням за допомогою Wi-Fi, посиленою системою фільтрації та самоочищення. Кліматичні системи від Mitsubishi Electric пропонують також кольорові кондиціонери, які здатні стати особливістю інтер'єру.

Де придбати японський кондиціонер вигідно

Купити японський кондиціонер для квартири - оптимальне рішення не лише перед початком літнього сезону, адже він здатний працювати і на охолодження, і на обігрів. Важливо зорієнтуватися в діапазоні температур, за яких користуватиметеся агрегатом, заздалегідь. Зверніть увагу на серії, які призначені для експлуатації при екстремальних температурах. Вони знадобляться, якщо в зимовий період повітря за вікном охолоджується нижче за певне значення. Цей показник коливається від -5 до -35 °C. Визначивши основні вимоги до агрегату можна перейти до ознайомлення з пропозиціями магазинів. В інтернет-магазині Холод Сервіс купити кондиціонер можна цілий рік. У віртуальному каталозі покупці можуть ознайомитись з асортиментом японських кондиціонерів та клімат-систем інших торгових марок. Компанія надає:

  • гарантію на всі холодоустановки;
  • відправлення до будь-якого міста України;
  • послугу встановлення;
  • подальше обслуговування;
  • безкоштовні консультації.

Завдяки багаторічному досвіду роботи у сфері клімат-контролю для житлових та промислових приміщень компанія Холод Сервіс заслужила на довіру клієнтів. Репутація компанії результат персонального підходу до кожного покупцю. Відгуки постійних клієнтів свідчать, що жодне побажання не залишиться непоміченим. Кожен співробітник інтернет-магазину працює для того, щоб покупці залишалися задоволеними. Подбайте про комфорт своєї сім'ї вже сьогодні, замовляйте кліматичні настанови на сайті.

японський кондиціонер