+38(098)-289-25-25
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Нд

Як правильно підібрати кондиціонер для офісу?

 

Як створити комфортну обстановку для роботи? Потрібно подбати не тільки про зручне робоче місце. Необхідно також подумати про вибір кондиціонера. Саме цей прилад забезпечить відповідну температуру і свіжість повітря, які прямим чином впливають на працездатність і продуктивність співробітників. Тому, можна сміливо сказати, що вибір кондиціонера - це не примха, а необхідність.

Кращий кондиціонер в офіс: який він?

Якщо враховувати правила щодо створення оптимальних кліматичних умов в офісах, то повітря повинне містити не менше 21% кисню і не більше 0,3% вуглекислого газу. Такі показники можуть бути сформовані лише за допомогою офісного кондиціонера. Крім того, цей пристрій робить "чистку" від органічного та мінерального пилу, а також контролює рівень вологості і рухливість повітряної маси.

Так що, ми радимо серйозно і відповідально підійти до вибору кондиціонера.

Як вибрати якісний кондиціонер в офіс?

Сучасний ринок переповнений виробниками, які пропонують різні системи кондиціонування. Як же обрати серед такого розмаїття модель, відповідну вашим запитам? Фахівці компанії Холод сервіс зібрали найважливіші фактори, на які варто звернути увагу при виборі кондиціонера:

  • Площа приміщення. Чим вона більша, тим вищою повинна бути ефективність кондиціонера в офіс. Невеликі контори, які мають до 5 кімнат можуть бути оснащені конструкціями канальними, касетними або напольно-стельовими. У великих приміщеннях доводиться застосовувати мультизональні системи. В середньому на охолодження 10 м² потрібно 1 кВт потужності.
  • Економічність. Щоб не переплачувати за електроенергію, можна віддати перевагу інверторним офісним кондиціонерам. У них на 30% менша витрата енергії в порівнянні з іншими зразками. Але, будьте готові до того, що такий агрегат буде дорогим.
  • Безшумність. Шум офісної техніки, телефонні дзвінки і бій по клавіатурі - в офісах постійно присутній гул. Щоб не підвищувати цей ефект, при виборі кондиціонера треба купувати таке високоякісне обладнання, як DAIKIN, Mitsubishi Electric і Panasonic.
  • Простота. На відміну від систем кондиціонування, які встановлюються в приватних будинках і квартирах, в офісах немає потреби в таких додаткових функціях, як, наприклад, настройка часу вимкнення або датчики руху. Офісний кондиціонер повинен бути простим в експлуатації і при цьому надійним.

Існують різні типи кондиціонерів в офіс, які відрізняються своїми характеристиками і, відповідно вартістю. Щоб вибір кондиціонера був вдалим і ви придбали дійсно хорошу установку, яка не потребуватиме частого ремонту, ми рекомендуємо звернутися у фірму Holod Service.

Легкий вибір першокласного кондиціонера

Пропонуємо відвідати інтернет-магазин Holod Service. Тут ви зможете зробити вибір кондиціонера і його покупку без труднощів. Адже наші менеджери допоможуть вам у цьому. Ми відповімо на всі ваші запитання, запропонуємо кілька варіантів, які будуть відповідати вимогам. І, звичайно ж, розповімо про те, як проводити правильне обслуговування купленого кондиціонера в офіс.