+38(098)-289-25-25
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Нд

Найкращі кондиціонери: особливості, моделі та рейтинг-2023

Кондиціонер – це побутова техніка, головним завданням якої є підтримання оптимального чи бажаного клімату у вашій квартирі, будинку, офісі, магазині чи торгово-розважальному центрі. На просторах ринку сучасної електроніки вони формують рейтинг кондиціонерів 2023 року.

Зміст:

Cooper & Hunter Серія AVALON GOLD

Властивості кращих сучасних пристроїв, які входять до топ кондиціонерів 2023:

  • підтримання відповідної вологості в усіх частинах будівлі або в залежності від сезону, позбавляє повітря від зайвої вологи;
  • здатність забезпечити постійну та достатню подачу вентиляції;
  • видалення з повітря будь-яких мікроорганізмів, кіптяви, пилу та інших частинок сміття;
  • у теплу пору року ефективно охолоджують повітря у приміщенні;
  • мають можливість частково обігрівати приміщення у холодну погоду.

Сучасні моделі, що входять в топ кондиціонерів 2023, бувають звичайними та інверторними, вони здатні охолоджувати та обігрівати повітря практично цілий рік.

Як працює кондиціонер?

Цей вид побутової техніки працює, переміщуючи тепло усередині вашого приміщення назовні. Потім він подає холодне повітря назад у будівлю. Пристрій охолоджує повітря, продуючи його через набір холодних труб. Більшість систем, які входять до рейтингу кондиціонерів 2023 , мають фільтр, який видаляє частинки пилу, щоб підтримувати чистоту системи кондиціювання повітря. У міру роботи фільтр заповнюватиметься частинками пилу та сміття, зменшуючи потік повітря. Якщо залишити фільтри поза увагою, потік повітря зменшиться, і вони стануть новим джерелом забруднення повітря. Найкращий спосіб впоратися зі зменшенням потоку повітря – регулярно міняти фільтри.

Зараз з'являється безліч моделей з покращеними функціями та можливостями.

Види кліматичної техніки

Види систем кондиціювання, що очолили топ кондиціонерів 2023:

  1. Моноблочні. Моделі зі спрощеною конструкцією можуть кріпитися на вікно або бути мобільними і з легкістю пересуватися по приміщенню за допомогою коліщатків. Добре підходять для створення комфортної кліматичної атмосфери в приміщеннях не більше 100 м 2 , вони створюють великий рівень шуму.
  2. Спліт-системи. Має два блоки – зовнішній, монтаж відбувається зовні приміщення та внутрішній, монтується усередині приміщення. Блоки з'єднані між собою трубками. Призначені для використання в квартирах, невеликих будинках та найчастіше в офісах.
  3. Мульти спліт-системи. Схожі на звичайну спліт-систему, тільки замість одного внутрішнього приладу можна приєднати до зовнішнього блоку від двох і більше джерел. Цей варіант призначений для використання на великих об'єктах: заводи, заводи, складські приміщення, великі будинки. Вони забезпечують безперебійну роботу великих потужностях у постійному режимі.

Всі ці види систем користуються популярністю і входять до рейтингу кондиціонерів 2023, всі вони різні за характеристиками і можливостями, але функція у них одна.

Рейтинг кондиціонерів-2023

Перед тим як вибрати обладнання, пропонуємо розглянути найкращі виробники кондиціонерів в Україні . Виділимо ті, які входять до рейтингу кондиціонерів 2023:

Cooper&Hunter

Країна реєстрації бренду – США. Висока якість та найкращі спліт-системи на інверторних моторах для обігріву.

Поговоримо про дві найпопулярніші серії, які входять у топ кондиціонерів 2023 року.
AVALON WHITE – робоча площа, що охоплює, до 25-35 м2 з функціями автоматичного очищення, самодіагностика, нічний режим, авторестарт, та віддалене управління по мережі Wi-Fi. Регулює напрям повітряного потоку. Показник енергозбереження А+++.
IMPERIAL – від 25 до 50 м2. Автоматичний, нічний режим, обігрів та охолодження приміщення, очищення повітря, осушення, турборежим для швидкого запуску та якнайшвидшого нагрівання або охолодження. Робота при морозах до -25C у всіх моделях із цих лінійок.

Виробництво базується у Китаї. Бренд дає 2 роки офіційної гарантії на їхню техніку. Кондиціонери Cooper&Hunter мають високий клас енергозбереження А+++.

Tosot

Країна зареєстрованого бренду та виробництво – це Китай. Користується великим попитом через свої приємні ціни та відповідну якість. Серія EXPERT API NEW це ідеальний варіант для великих кімнат до 25-90 м2. Тип монтажу: настінний. Має функції самодіагностики, автоматичного, якісного очищення повітря, іонізація, нічний режим i-Feel, та турборежу. Робота за мінусової температури до -15°С з енергозбереженням А++. Займає місце в топ кондиціонерів 2023 року. Комплектація включає внутрішній і зовнішній блок, гарантійний талон, інструкцію з експлуатації та пульт дистанційного керування. Країна виробника – Китай. Гарантія 2 роки.

Olmo

Країна реєстрації бренду – Данія. Виробництво здійснюється у Китаї. Серед багатьох пропонованих продуктів можна виділити дві ходові серії цього бренду в рейтинг кондиціонерів 2023.
Innova Inverter. Підходить для приміщень до 20-70м2. Обігрів відбувається при -15С. Включає безліч корисних можливостей - це технологія «SMART FLOW», «CLEAN INSIDE», «STOP-COLD». Вбудований модуль автоматичного перезапуску "RELOAD". Дворозрядний дисплей з м'яким підсвічуванням, розробка "PIPE TWINS". Функція здорового осушення "DRY AIR".
Premion HEAT PUMP – ця серія входить до середнього цінового класу з високою якістю. Має хорошу систему фільтрації, якісний повітряний фільтр, очищення може бути інтенсивним або легким. Швидке охолодження, самодіагностика та тиша процесу. Площа обдування варіюється до 20-70м2. Спокійно може виконувати свої функції обігріву навіть за -25С. Виробник гарантує якість і дає 24 місяці офіційної гарантії на свої продукти, заслужено полягає у топ кондиціонерів 2023 року.

Mitsubishi Electric

Японська компанія зі світовою популярністю. Одна з провідних виробників електричного та електронного обладнання входить до топ брендів кондиціонерів. Має величезний асортимент кліматичної техніки. Цінова політика вища, ніж в інших брендів. Найбільш відома лінійка цих продуктів: PREMIUM Inverter Zubadan (White) Преміум серія кондиціонерів. Основні можливості: охолодження, обігрів, вентиляція та сушіння. Спліт-система працює при максимально низькій температурі за вікном -30С на площі до 25-50 м2. Енергоефективність обладнання становить А+++, вважається дуже високим показником серед систем кондиціювання. Має унікальну функцію як багаторівневе очищення повітря за допомогою системи Plasma Quad Plus. Доступний тижневий та денний таймер. Датчик 3D дозволяє розпізнавати присутність людей у кімнаті та змінювати напрям жалюзі для кращого обігріву або охолодження. Ця серія очолює рейтинг кондиціонерів 2023 року .

Haier

Головним плюсом цього бренду є те, що їх асортимент має кондиціонери побутові і для напівпромислового використання. Бренд зареєстрований у Китаї, основне виробництво там же. Входить до рейтингу побутових кондиціонерів. Jade WiFi New Площа роботи в межах до 25-50м2. Функція очищення наночастинками срібла, що сприяє знищенню плісняви та бактерій. Метод виморожування теплообмінника – це видалення шкідливих мікроорганізмів та ретельне очищення випарника. Вбудований Wi-Fi та датчик чищення модуля для покращеного користування даною технікою. Перевагою є клас енергоефективності в обох режимах А+++. Expert Моделі 2022 і вже входять в топ кондиціонерів 2023. Призначені для невеликих приміщень чи кімнат до 25-35 м2. Енергоефективність у режимі охолодження A+++, у режимі обігріву A++. Є датчик руху «Eco Sensor», вбудований ефект ультрафіолетової лампи, що служить для очищення та знищення грибкових суперечок, що осідають на поверхні деталей спліт-системи. Для більшого комфорту є можливість керування через Wi-Fi.

Вивчаючи функціонал кожного з цих брендів, виходить вдалий рейтинг кондиціонерів 2023 року. З його допомогою ви зможете впевнено ухвалити вигідне рішення, вибираючи кондиціонери в Хмельницькому.

Рейтинг кондиціонерів

На що варто звернути увагу при виборі кондиціонера?

Тип компресора. Найкращими тут, безумовно, будуть інверторні кондиціонери – це кліматична техніка, в ній інвертор перетворить змінний струм на постійний. У той момент, коли звичайні моделі які не входять до рейтингу кондиціонерів 2023, в цілому працюють за схемою увімнути-вимкнути, досягаючи заданої температури інверторні кондиціонер не вимикатися від перегріву, а продовжують подавати повітря в режимі зменшеної швидкості. З огляду на роботу інвертора – це економія до 30% споживання електроенергії. Безперебійний тип роботи, гарантує довговічність та тривалий експлуатаційний термін приладу. Прекрасно справляється з охолодженням та обігрівом. Єдине, ціна такої техніки вища за середню. Техніка з цим типом двигуна входить до рейтингу інверторних кондиціонерів 2023.

Додаткові функції. Важливий критерій під час виборів кліматичної техніки. З кожним роком нові технології подають новинки кондиціонерів. Тому завжди потрібно звертати увагу на функціонал, і це надалі покращить користування обраним обладнанням.

Енергоефективність. Тут важливо розібратися, що це та як воно працює. Для покупців, щоб їм було легше порівнювати ефективність різних моделей як для кондиціонерів, так і для іншої техніки, було запроваджено шкалу енергоефективності, що складається з семи категорій, що позначаються буквами від A (найкращої) до G (найгіршої). Вибирайте техніку завжди з показником А, зараз вона входить у топ кондиціонерів 2023 року .

Ціна. Не варто завжди покладатися ціна- якість. Буває ці два критерії не збігаються. Потрібно раціонально зіставити всі функції та можливості обраного товару, і тоді у вас вийде вдала покупка якісного за свої гроші кондиціонера. Для цього можна переглянути рейтинг бюджетних кондиціонерів .

Наші кліматичні системи не поступаються своєю різноманітністю та асортиментом. Також можна вибрати найкращі бюджетні інверторні кондиціонери. Перегляньте каталог, скористайтесь фільтрами та сортуванням для зручного пошуку потрібного продукту, перегляньте відгуки від наших клієнтів. Багато одиниць техніки входять до рейтингу кондиціонерів 2023 року. Після вибору потрібного типу побутової техніки можете оформити замовлення та додати до нього установку.

Встановлення кондиціонера буває:

  • стандартний монтаж – робота під ключ;
  • нестандартний – використання нестандартних коробів для встановлення;
  • установка у 2 етапи – відбувається, коли у будинку чи квартирі ремонт не закінчено.

Вибирайте будь-яку модель зі списку "Топ кондиціонерів 2023", а ми, у свою чергу, виконаємо якісні монтажні роботи

Способи оплати та комфортна доставка

Співпрацюємо з логістичними компаніями Нова Пошта та УкрПошта. Адресна доставка діє у всі міста України. Є можливість самовивезення за адресою: м. Хмельницький, вул. Грушевського, 45. Усі види доставки – безкоштовні.

Сплатити замовлення ви зможете будь-яким способом:

  • готівкою;
  • оплата карткою;
  • накладений платіж.

Також пам'ятайте, що при необхідності є можливість повернути або обміняти техніку.

Часті питання

Який економічний кондиціонер?

Проаналізувавши інформацію зі статті про кліматичну техніку, можна з упевненістю сказати, що інверторні кондиціонери будуть найекономнішими і перебувають у топ кондиціонерів 2023 року . Інвертор раціонально регулює потужність, цим підвищує термін служби та економно використовує електрику, зберігаючи приблизно до 30%.

Який фірми спліт-систему вибрати?

Mitsubishi Electric Premium Inverter Zubadan – це безперечно найкраща серія виробника спліт-систем. Багато років очолює рейтинг найкращих кондиціонерів. Так, його ціна не найдемократичніша, але якість на найвищому рівні. Наявність широкого функціоналу та довгостроковість роботи пристрою від цього бренду гарантовано. Таким чином, на сьогодні лідер озвучено, однак є й інші гідні претенденти, занесені до рейтингу кондиціонерів 2023 року.